Menu Luk
Fotograf Rune Kulmbak

Fotograf Rune Arnberg Kulmbak – Specialist i portrætter og bryllup

Jeg har et godt øje for øjeblikket. At se mennesker som de er og at skabe billeder med historier og nærvær. Jeg er så heldig at kunne være fotograf på fuld tid – og jeg elsker det.

At tage billeder af andre, er meget specielt og det værdsætter jeg at kunne. Aldrig er fotosession den samme, for der altid er en ny historie som kan skabes.

Et samarbejde – hele vejen igennem

Jeg er en erfaren fotograf, med over 8 års erfaring i rygsækken. Jeg har en fortid som skolelærer og som aktiv i den kulturelle sektor. Jeg har arbejdet med børn og unge, hvilket giver mig en unik tilgang til mennesker. Jeg er lyttende, nærværende og vil gerne hjælpe dig!

I et samarbejde lægger jeg vægt på at vi er på samme side, derfor er forventningsafstemning vigtigt. Du får en masse billeder som du er glad for – og jeg skal sørge for at finde ud af hvordan du får det.

Du skal være med i det hele

Under vores samarbejde, gør jeg en dyd i at du kan se billederne undervejs. Det gør jeg fordi, så du kan se resultatet hvad du kan forvente at få! Hvis der er noget som skal rettes ind eller lignende, så er det også der vi snakker sammen og ændre dette.

Jeg håber at kunne få lov til at hjælpe dig med nogle goder stunder og gode billeder.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.